Levikertomus 2018

19. Leviseminaari vietettiin 14-18.2.2018. Osallistujia oli mukana kaikkiaan 40.

Tapasimme perinteisesti ravintola Semaforessa keskiviikko iltana ja juna Kolariin lähti raiteelta 1 noin puolenyön aikaan. Junassa vietimme mukavaa yhdessäoloa. Salakapakan juomat tarjosi Rispert Oy ja eväät Otoplug Oy. Saavuimme Kolariin noin 11.00 ja bussissa Leville halukkaat saivat kertoa yrityksestään kanssamatkustajille. Fennia tarjosi pienet mintut matkan ratoksi.

Perillä innokkaimmat lähtivät rinteeseen ja muut tekivät mitä parhaakseen näkivät. Saimme huoneet Sokos hotelliin ja valmistauduille illan seminaariin.

Seminaari-illan tarjosi Fennia ja Jenika Huhtakangas kertoi meille vakuutuksista. Elina Loueranta Biancaneve Oy:stä kertoi yrityksen tarinan, "muutakin kuin ruusuilla tanssimista". Tuomo Järvinen piti meille leikkimielisen visailun, jonka jälkeen suuntasimme maittavalle illalliselle Saamen Kammiin. Kiitos Pirkanmaan yrittäjille alkumaljasta.

Perjantaina suuntasimme rinteeseen Pekka Varttilan järjestämälle tunturikierrokselle johon lähti reipas porukka. Tänä vuonna myös aloittelijoille oli järjestetty laskettelu porukka etelä rinteelle. Tammelan Talotekniikka tarjosi meille  laskettelun välissä Utsuvaarassa viinibaarin, jossa oli tarjolla kaikenlaista suun kostuketta ja pientä purtavaa.

Perjantain seminaari-Illan tarjosi Varma ja Sami Karjalainen kertoi meille vakutus asioita. Pirkanmaan toimitusjohtaja Pasi Mäkinen kertoi meille pirkanmaan yrittäjien ajankohtaisista asioista. Levi-yllätyksenä oli tänä vuonna Lapin shamaani joka miehekkäällä ääänellään mörisi meille Lapin tarinan. Vapaa-ehtoinen omakustanteinen illallinen nautittiin ravintola Pihvipirtissä.

Osa jatkoi iltaa ihkussa tanssien, ehkäpä oli myös jatkot.

Lauantaina perinteisen keilakisan ja palkinnot tarjosi Hyvän Tuulen Puoti. Naisten sarjan voitti Milla Lindroos ja miestensarjan Tuomo Järvinen. Onnea voittajille!

Kotimatkalle lähdimme väsyneinä mutta onnellisina Tammer-auton tarjoamalla bussilla. Bussissa Ravintola Sasor tarjosi meille virvokkeita. Loppujorinat vielä ravintolavaunussa ja puoli kuusi kömmimme kukin omiin suuntiimme Tampereen rautatieasemalta.

Kiitos kaikille osalistujille ja yhteistyökumppaneille!

Ensi vuoden seminaari on jo järjesteillä ja Aulis Asikainen Comatec Oy:stä on  lupautunut sponsoroimaan illallisen Luvatussa maassa.

Uutisarkisto